top of page

Ambasadoři

Vyhláška je na papíře, ale nyní je čas její principy promítnout do praxe a bude na bedrech paní kuchařek a pánů kuchařů, které recepty upraví a jak, aby děti změny příliš nepoznaly a mohly si na ně zvykat postupně. Na experimenty mnohdy není čas ani odvaha, protože je jasné, že nikdo nechce riskovat to, že se nepodařené pokrmy vyhodí.  My jsme testovaly recepty, suroviny či možnosti nejvhodnějšího použití přístrojové techniky již v průběhu tvorby vyhlášky a pomohli nám s tím odborníci z gastronomie. Dovolte nám tedy představit Ambasadory projektu Máme to na talíři, na které se můžete obrátit pro radu, nebo využít jejich školení, či si dohodnout návštěvu ve vašem provozu. O sobě vám řeknou pár slov v medailonku, u kterého naleznete i kontakt. Tato skupina není uzavřená a časem mohou další ambasadoři přibýt, obzvláště se těšíme na ty ze školních jídelen, kteří jsou kreativní a chtějí inspirovat ostatní.

Jirka Roith

Zakladatel vzdělávacího programu Kulinářské umění

Jan Heřmánek

Šéfkuchař, lektor

Milan Lettl

Šéfkuchař

Lukáš Čarný

Šéfkuchař

Alexandra Košťálová

Garantka odborné skupiny pro školní stravování

Marta Mandincová a Lukáš Sattler

Ředitelka školní jídelny a šéfkuchař

Zdeněk Křížek

Šéfkuchař

Hanka Zemanová

Autorka bestsellerů o zdravém vaření

Jan Grulich

Senátor a ředitel školy

Martin Kašpar

Mistr kuchař

Lucie Novotná

Vedoucí školní jídelny

Lukáš Uher

Šéfkuchař

Vít Kudrna

Šéfkuchař

Pavel Matula

Šéfkuchař

Nikolas Kratěna

Šéfkuchař, technolog

Renata Převrátilová a Gabriela Vondrášková

Vedoucí školní jídelny a hlavní kuchařka ZŠ a MŠ Hvožďany

bottom of page