top of page

Nože, vývary a polévky

út 14. 9.

|

Praha

Praktický seminář pro personál školních jídelen vedený dle zásad Kulinářského umění. Určený pro nácvik a zdokonalení konkrétních kulinářských technik.

Registrace jsou uzavřeny
Zobrazit další události
Nože, vývary a polévky
Nože, vývary a polévky

Čas a místo

14. 9. 2021 8:30 – 14:30

Praha, Jeremiášova 1249/7, Stodůlky, 150 00 Praha-Řeporyje, Česko

O události

Zveme Vás na první seminář projektu „Máme to na talíři a není nám to jedno“. Jedná se o první díl série vzdělávacích seminářů, které jsme pro vás společně připravili ve spolupráci Státní zdravotní ústav, Kulinářské umění, Český gastronomický institut a makro akademie. Semináře poskytnou ucelené vzdělání v kulinářských dovednostech a znalostech o základních principech výživy.

První díl je věnován práci s nožem a správnému výběru tohoto pro kuchaře nezbytného nástroje. Bez vývaru se neobejde poctivé kuchařské řemeslo, ve školních jídelnách ale koluje řada fám o tom, jak je lze využívat a také nejasností, jak je správně připravovat. A nakonec polévky, proč u dětí nejsou moc oblíbené a jak to změnit.

Správně prováděné kulinářské techniky ovlivní obrovskou měrou chutnost, výživovou hodnotu pokrmů a vzhled pokrmů. A právě to vás postupně na jednotlivých seminářích budeme učit.

Program


  • 30 minut

    Registrace

    makro akademie

  • 1 hodina

    Teoretická část

    makro akademie
Další položky 2

Sdílet událost

bottom of page